EFFE  WAT VACATURES

Trainee Niet Destructief Onderzoeker 2019

Functieomschrijving

Voor onze zustermaatschappij ’t werkt B.V. zijn wij op zoek naar enthousiaste trainees voor de functie van Niet Destructief Onderzoeker (NDO).

In deze functie word je opgeleid (met erkende diploma’s) tot zelfstandig NDOer. Door middel van niet destructief onderzoek wordt een indruk verkregen van de kwaliteit van een constructie of werkstuk. Dit zijn o.a. lasnaden, pijpleidingen, schepen, containers, vaten etc. Bij dit onderzoek wordt niets beschadigd (daarom niet-destructief).
Het doel van het onderzoek is het vaststellen van de ligging, de afmetingen en de aard van fouten in het object. Deze fouten zijn bijvoorbeeld scheurtjes, corrosie of gasbelletjes.

NDO wordt uitgevoerd met behulp van verschillende technieken zoals Röntgentechnieken, Ultrasone technieken (geluidsgolven), Magnetische technieken of Penetrante Technieken (vloeistoffen). Tijdens de werkzaamheden assisteer je ervaren en gediplomeerde NDO'ers en ben je veelal werkzaam in de petrochemische- industriële- branche.


Dienstverband

Je start binnen EFFE met een uitzendovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Tijdens deze periode maak je in de praktijk kennis met alle onderzoekmethoden en werkzaamheden met wisselende werktijden. Gedurende deze 7 maanden maken wij kennis met jou als nieuwe collega en kun jij beoordelen of deze functie bij je past. Na 7 maanden treed je, bij wederzijds gebleken geschiktheid, in dienst bij ’t werkt B.V. of een opdrachtgever in de NDO technieken en gaat je 2-jarige opleidperiode van start. Meer over ’t werkt B.V. lees je hieronder in het bedrijfsprofiel.


Bedrijfsprofiel

't werkt B.V. is gevestigd in Etten-Leur met haar opdrachtgevers verspreid over midden- en zuidwest Nederland. Ons doel is projectmatig technische capaciteitsbehoeftes te leveren aan opdrachtgevers in de petrochemische-, en procesindustrie voor de uitvoering van, en het assisteren tijdens, het niet destructief onderzoek.


Wij hebben vakkundige medewerkers in vaste dienst welke de gewenste ondersteuning bieden aan onze opdrachtgevers. Wij streven ernaar om alle medewerkers zo breed mogelijk inzetbaar te laten werken door middel van opleiding en praktijkervaring of een mix hiervan. Op deze manier bouwen onze medewerkers continu aan hun eigen loopbaan.

Onze medewerkers zijn voorzien van (norm-)bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Tevens zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd of worden gecertificeerd bij indiensttreding.

’t werkt B.V. valt onder de CAO metaalbewerkingsbedrijf (voorheen klein metaal) en is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Dit biedt onze medewerkers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en voordelen ten aanzien van verzekeringen en pensioen.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen herken je jezelf in de volgende competenties:
  • je hebt een MBO afgeronde opleiding;
  • je bent per direct of binnen 1 maand beschikbaar;
  • je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid dit te halen;
  • je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • je hebt een technisch affiniteit;
  • je bent bereid te werken in wisselende diensten (avond- en nachtdienst) en tot het werken op verschillende locaties, eventueel met overnachting.
  • Je bent woonachtig rondom Roosendaal of Terneuzen met een maximale reisafstand van 30 kilometer.

Reageren

Ben jij geïnteresseerd in deze leer/werk functie met toekomstperspectief? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment of stuur een email met cv naar info@effe.nl. Solliciteren via de button is natuurlijk ook een mogelijkheid.
VRAGEN?
BEL: 076-2015266

DIRECT SOLLICITEREN