EFFE  WAT VACATURES

Financieel administratief medewerker

Functieomschrijving

De medewerker financiële administratie levert een bijdrage aan een deugdelijk, correcte en volledige financiële administratie met de specifiek controlerende taak om de relevante contracten onze opdrachtgever te inventariseren, controleren en te beheren.
 
Je zoekt hierin de directe samenwerking met de (interne en externe) betrokkenen en initieert verbetervoorstellen in het proces.
Jouw belangrijkste taken zijn:
 • Zorgt voor inventarisatie, vastlegging en beheer van de compliance en reproduceerbaarheid van contracten;
 • Draagt zorg voor een correcte financiële administratie door het verwerken van financiële correcties, inkoop facturen, banktransacties, projectadministratie;
 • Levert een bijdrage aan het ontwerpen en opstellen van diverse management rapportages;
 • Verantwoordelijk voor een goede klantbeleving middels een deugdelijk debiteuren- en crediteuren beheer;
 • Draagt zorg voor een actueel en correct klantenbestand.


Functie eisen

Wij zijn opzoek naar een assertieve en enthousiaste kandidaat met oog voor de eisen en wensen van de klant. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het IT-vakgebied in combinatie met de haven-, logistieke en industriële sector.

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in financiële richting / bedrijfsadministratie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Gebruik van algemeen gangbare PC en specifieke software (Exact);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Een assertieve, klant- en servicegerichte instelling;
 • Je hebt geen probleem met de Jaarlijkse toetsing middels verklaring omtrent gedrag.

Reageren

Onze opdrachtgever ontwikkelt en levert identiteit- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen waardoor veiligheid in uw werkomgeving geoptimaliseerd wordt en (logistieke) processen worden versneld en vereenvoudigd.

Zij streven naar standaardisatie binnen de haven-, logistieke en industriële sector in Nederland om efficiency te vergroten. Met duizenden biometrische verificaties per dag is zij een ervaren leverancier van biometrische identificatie. Naast de dagelijkse doorontwikkeling van het  toegangsmanagementsysteem zijn zij in staat om snel en effectief in te spelen op bedrijfsspecifieke wensen van haar opdrachtgevers.

De services en oplossingen die zij bieden sluiten aan op de behoeftes van de klant die passen in het huidige tijdsbeeld van bedrijven, waarbij veiligheid en efficiëntie de uitgangspunten zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of stuur een email met cv naar info@effe.nl.
Solliciteren via de button "reageren" is natuurlijk ook gewoon een optie.
VRAGEN?
BEL: 076-2015266

DIRECT SOLLICITEREN