EFFE  WAT VACATURES

Accountmanager Technische Groothandel

Functieomschrijving

Voor een groothandel in technische producten voor de bouw en installatiebedrijven zoeken wij een ervaren accountmanager. Je gaat je hierbij richten op projecten bij bestaande relaties en ook ga je potentiƫle opdrachtgevers actief benaderen.

Onze opdrachtgever biedt een omgeving met doorgroeimogelijkheden, en persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen. De juiste kandidaat voor deze functie treedt direct in dienst bij deze opdrachtgever.

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je commerciĆ«le buitendienst ervaring hebt en productkennis hebt in de sector bouw of installatietechniek. 

Je bent goed in het aanvoelen de klantbehoeftes en kunt langdurige klantrelaties opbouwen. Daarnaast ben je sterk in acquisitie en weet je de juiste ingangen te vinden bij nieuwe opdrachtgevers.

Reageren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met EFFE Uitzendbureau, telefoonnummer 076-2015266. Solliciteren kun je door te klikken op "reageren" of stuur een email met motivatie en CV naar werken@effe.nl.
VRAGEN?
BEL: 076-2015266

DIRECT SOLLICITEREN