EFFE  WAT VACATURES

Verkoop Adviseur

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor verkoop, advies en relatiebeheer in het rayon Limburg/Noord-Brabant. Je begeleidt klanten voor, tijdens en na het productieproces. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van het verkoopplan en het realiseren van optimale verkoopresultaten. 

Je bent in staat om de behoefte van de klant te inventariseren en adviseert de klant vervolgens met de beste oplossing. Je ontwikkelt hierbij een langdurige, bestendige relatie met je klanten. 

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend bedrijf, gespecialiseerd in producten en diensten op het gebied van bewegwijzering. Ze bieden een totaalpakket, van inventarisatie en vormgeving tot en met productie, plaatsing, beheer en onderhoud.

Functie eisen

De kandidaat die wij zoeken beschikt over een commercieel technische achtergrond en heeft ervaring in een soortgelijke buitendienst functie.

Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over goede computervaardigheden.

Het is in deze functie van belang dat je je kunt inleven in de behoeften van de klant en daarop kunt anticiperen. Wij denken hierbij aan eigenschappen als: goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen en adviserend vermogen.

Herken jij jezelf in dit profiel, neem dan contact met ons op om dit verder te bespreken.

Reageren

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met EFFE Uitzendbureau, telefoonnummer 0344-608402. Solliciteren kun je door te klikken op "reageren" of stuur een email met motivatie en CV naar werken@effe.nl.
VRAGEN?
BEL: 0344 - 608 402

DIRECT SOLLICITEREN