EFFE  WAT VACATURES

Monteur buitendienst

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Etten-Leur zijn wij op zoek naar een gemotiveerde buitendienst medewerker met technisch inzicht.
Onze opdrachtgever is een gerenommeerde producent en leverancier van hekwerken in alle soorten en maten. Zij produceren de zogenaamde standaard gaas en spijlen hekwerken maar blinken uit in het produceren en plaatsen van klantspecifieke hekwerken.

Nou worden er nogal wat buitendienst medewerkers gevraagd voor soortgelijke functies. Waarom zou je dan solliciteren op deze vacature?
Dat is eenvoudig en kort uit te leggen. De meeste producenten van hekwerken zijn grote bedrijven met meer dan 30 of wel 40 medewerkers in de buitendienst. Deze mensen krijgen dagelijks een portie werk en moeten binnen een bepaalde tijd terug zijn. Productiewerkers dus.
Onze opdrachtgever is groot in wat zij doet maar hebben slechts 4 mensen in de buitendienst. Een kleine ploeg met een hoog rendement.

Wat ga je doen?
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse hekwerken bij particulieren en bedrijven.
Vandaag sta je in Roosendaal voor een spijlen-hekwerk, morgen ben je in Breda voor het plaatsen van een handgemaakt sier-hekwerk met elektrische poorten. Tijdens de uitvoering van het werk wordt er een behoorlijke dosis nauwkeurigheid verwacht. Daarnaast is collegialiteit erg belangrijk. Je werkt immers in een klein team. Dan ben je ook nog eens representatief want je gaat met klanten om. Sommige zijn leuk en aardig maar je komt ook "horken" tegen en dan moet je de kracht hebben om netjes te blijven.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze functie herkent zich in het volgende:

  • Je hebt een technisch inzicht. Ervaring in hekwerken is mooi meegenomen maar geen vereiste;
  • Je bent woonachtig in de regio Etten-Leur met een maximale reisafstand van +/- 30 km;
  • Je bent vriendelijk en representatief (werken in een trainingsbroek is niet representatief);
  • Je bent een doorzetter. Om 17.00 uur je gereedschap laten vallen en naar huis rennen wordt niet gewaardeerd.

Kortom, we zijn op zoek naar een kandidaat die wil werken en leren. Een pitbull die zich vastbijt in het werk en niet loslaat totdat hij zelfstandig kan werken.

Reageren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan eens contact op met ons kantoor en laat je informeren. Dit kan telefonisch of we maken een afspraak en bespreken de vacature onder het genot van een kop koffie.


Je kunt ook direct solliciteren. Druk op de button "reageren" of stuur een mail met cv naar info@effe.nl

VRAGEN?
BEL: 076-2015266

DIRECT SOLLICITEREN