EFFE  WAT VACATURES

Monteur E - WTB

Functieomschrijving

Stel je voor, je bent in dienst van een goede werkgever, je hebt leuke collega’s en de sfeer op je werk is zeer goed. Ondanks dit spiek je af en toe eens op diverse vacature sites om te zien wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. Raar? Nee hoor, dit is heel normaal en (bijna) iedereen doet het. 

Een reden voor dit gedrag kan uiteenlopende verklaringen hebben. Echter, in combinatie met de goede werkgever en leuke collega’s, kan het te maken hebben met je werkzaamheden, je doorgroeimogelijkheden of misschien wel het salaris. Als niet alle emolumenten perfect zijn, kan het zijn dat je toch openstaat voor een andere functie. Komt je dit bekend voor? Lees dan vooral even door!


Voor onze opdrachtgever zijn we landelijk op zoek naar allround (E/WTB) monteurs. Onze opdrachtgever is een onderhoudsbedrijf welke actief is binnen de meest uitdagende projecten binnen de technische en industriële dienstverlening. Onze opdrachtgever is een kleine industriële organisatie waarbij persoonlijke aandacht voor haar medewerkers op nummer 1 staat met altijd voldoende afwisseling in de werkzaamheden.

Het kan dus voorkomen dat je vandaag werkzaam bent in een autobandenfabriek voor het onderhouden van diverse machines en morgen naar een klus rijdt om een storing op te lossen bij een dakpannenfabrikant. 


Naast het goed werkgeverschap, afwisseling in de werkzaamheden en doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, biedt onze opdrachtgever ook:

 • een vaste baan;
 • een informele sfeer en leuke collega’s;
 • een leaseauto (met privégebruik);
 • een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • bedrijfskleding en professioneel gereedschap;
 • lekkere koffie met Brabantse worstenbroodjes en een gezellige vrijdagmiddag borrel.

 

Wat ga je doen?

Als allround monteur ben je werkzaam bij diverse industriële bedrijven voor het uitvoeren van onderhoud-, montage- en revisie -werkzaamheden. Je spoort storingen op en verhelpt deze door reparatie of vervanging van onderdelen.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, herken je jezelf in het volgende:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO diploma (niveau 3/4), richting (industriële) Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring als storings- en onderhoudsmonteur;
 • PLC-kennis (Siemens S7) is een pre;
 • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden en werklocaties;
 • Je hebt de intentie om jezelf verder te ontwikkelen in de techniek (stilstand is achteruitgang);
 • Je bent in het bezit van een geldig Rijbewijs B.

Reageren

Heb je interesse in deze baan met toekomstperspectief? Neem dan eens contact op met ons kantoor en laat je volledig informeren. Dit kan telefonisch of we maken een afspraak en bespreken de vacature onder het genot van een kop koffie.


Je kunt ook direct solliciteren. Druk op de button "reageren" of stuur een mail met cv naar info@effe.nl

VRAGEN?
BEL: 076-2015266

DIRECT SOLLICITEREN